fbpx
ARKADEN STREET FOOD
Vestergade 68
5000 Odense C
40 12 29 79
info@arkadenodense.dk
Instagram Feed
Search
 

Om Os

ARKADEN FOOD HALL

Om Arkaden

Let’s Eat
Drink
and Hygge

VERDENSMAD I ODENSE C!

Vi hylder etnisk madkultur og byder hjertelig velkommen indenfor til hygge.

I Arkaden Food Hall har vi fokus på autentisk mad. Det vil sige, at de madfolk du møder i Arkaden der serverer f.eks. asiatisk mad, oprindeligt kommer fra Asien, men nu er bosat på Fyn.

? Vidste du, at etnicitet er den del af vores identitet, der gør os til medlemmer af et kulturelt fællesskab i form af en etnisk gruppe. Det er vores kulturarv, sprog, klædedragt, madvaner, religion og andre kulturtraditioner der binder os sammen etnisk!

Vi elsker originalitet, hylder etniciteter & vi har en ambition om at favne mange kulturer og minoriteter. I Arkaden Food Hall er der højt til loftet (også i bogstavelig forstand) og alle bydes hjertelig velkommen uanset etnicitet, alder, handikap, seksualitet eller religion.

HISTORIEN

Vi hedder ”Arkaden”, fordi bygningen hvor du finder os, er en arkade. En arkade er en række sammenhængende, bueformede åbninger i mur- eller træværk.
I middelalderens arkitektur danner arkaden den nederste etage af midterskibets vægge. Udtrykket ”arkade” bruges også om en overdækket gang, som er åben på flere sider, ligesom Arkaden i Odense.

Tidslinje:

  • Arkaden var indtil 2012 et diskotekstkompleks. Arkaden bestod af syv barer og diskoteker.
  • I 2017 genåbnede huset som ”Arkaden Food Market”.
  • I sommeren 2019 gik Arkaden Food Market konkurs.
  • Konkursboet blev købt af Odenseanske Tahir Siddique, en lokal iværksætter og Business Angel.
  • Arkaden genåbnede som ”Arkaden Street Food” i oktober 2019.
  • Under nedlukningen pga. COVID-19 i foråret 2020 foretog ledelsen en række undersøgelser lokalt om Arkaden, det resulterede bl.a. i en navneændring til ”Arkaden Food Hall”, da både stil, mad og rummet minder langt mere om en madhal end det vi dag kender som urbane street food haller rundt om i Danmark. Samtidig blev alle borde/bænkesæt udskiftet med stole/borde og en masse levende grønne smukke planter.

Hvis du spørger os i Arkaden, hvordan vi vil beskrive os selv, vil vi nok beskrive os selv som byens forsamlingshus. Et sted hvor byens borgere og gæster kan nyde verdensmad fra etniske kulturer, deltage i hverdagsarrangementer som banko og quiz samt en langt række pop up events, bl.a. live musik, markeder, smagninger mm.

HVAD KAN DU SPISE?

Alt fra asiatiske specialiteter som dumplings, vietnamesisk suppe, Thailandske lækkerier, Mellemøstlige grillretter, amerikansk inspireret sprød kylling, Nepalesisk inspireret burgere, tarteletter, bøfsandwich, forårsruller, pitabrød, indiske stærke og søde retter, indbagt kylling, smiley-fritter, salter mm.
De fleste madboder serverer også retter der er glutenfri, laktosefri og vegetarretter.

Se oversigten over madboder og barer i Arkaden

HVAD KAN DU DRIKKE?

Tja, alt godt fra hanen, køleskabet og bartendernes kreativitet.
Øl fra flaske, fadøl, specialøl, sodavand, vin, drinks og cocktails med og uden alkohol, RTD’er mm.

På 1. sal finder du sportsbaren, Carl’s Corner.

I stueetagen finder du en 12 meter lang bar, der originalt nok hedder ”12meterbaren”.
Læs hele historien om 12 meter gaden og 12 meter baren her.

MAD OG DRIKKEKONCEPT // POP-UP // SIDDEOMRÅDER

MAD OG DRIKKEKONCEPT

Med 10 madboder og 2 barer inviterer vi dig til en uforglemmelig oplevelse i hjertet af Odense. Vores mission – og lagre lidenskab – er på servere autentisk hjemmelavet mad fra hele verden for enhver; om du er kræsen, altspisende, veganer eller vegetar. Til sød, stærk eller bitter mad. Om du er til social dining eller foretrækker take away, så har vi noget for dig. Maden er lavet af friske og lokale råvarer og sammensat af dygtige og passionerede kokke.

POP OP BODER

Vi er i konstant udvikling, og vi ønsker at støtte ambitiøse kokke og kreative entusiaster, der drømmer om at åbne et lille sted eller tilberede lækker og velsmagende mad. Vores pop-up-koncept giver passionerede entusiaster muligheden for at føre drømmen ud i livet med sin egen bod- eller madbod i en tidsbegrænset periode med attraktive økonomiske vilkår. Vi bestræber os på altid at give jer nye smagsoplevelser, så Arkaden aldrig bliver ensformigt.

SIDDEOMRÅDER

I Arkaden er vores topprioritet at give dig og alle andre gæster en herlig oplevelse. Derfor har vi udvidet og renoveret vores siddeområder. Tag dine børn med og nyd vores nyindrettede børnehjørne . Eller tag vennerne med til Savannen, husets afrikanskinspireret siddeområde med plads til op til 60 mennesker. Eller ryk ned i vores mindre loungeområder, Paris og London, hvor der er plads til ca. seks personer i hver. Her kan hun også få lidt ro fra den husets skønne energi. Du har også mulighed for at afholde møder i vores mødelokale med plads til ca. 8 personer. Leder du efter et sted at holde julefrokost? Eller vil du gerne holde en stor nytårsfest, fødselsdag eller noget helt tredje? Kontakt os for mere info vedrørende muligheder for reservation af vores forskellige skønne områder på e-mail eller klik på linket.

ØNSKETRÆET

I 2020 hjalp vi flere end 220 udsatte børn på Fyn. Læs mere om projektet på linket. Nysgerrig efter endnu flere detaljer kan du kontakte os på info@arkadenodense.dk. Tusind tak til: Bøg Madsen Ejendomme, Casino Odense, CopyCare & CCIT, Kerteminde Byferie, SDV-Tennis, Nybro Frugtplantage, Perfectshine.dk, Tirge Service, Fotograf Winnie Synia, Restaurant Bondestuen, The Original Pita, Vidoofilm og et stort tak til alle jer private der har hentet gaveønsker fra Ønsketræet, købt en julegave og returneret til Arkaden.