ARKADEN STREET FOOD
Vestergade 68
5000 Odense C
40 12 29 79
info@arkadenodense.dk
Instagram Feed
Search
 

Om Os

Arkaden Food Hall

Om Arkaden

KONCEPT

Med 12 madboder og 2 barer inviterer vi dig til en uforglemmelig oplevelse i hjertet af Odense. Vores mission – og store passion – er at servere autentisk hjemmelavet mad fra hele verden for enhver; om du er kræsen, altspisende, veganer eller vegetar. Til sød, stærk eller bitter mad. Om du er til social dining eller foretrækker take-away, så har vi noget for dig. Maden er lavet af friske og lokale råvarer og sammensat af dygtige og passionerede kokke.

POP-UP

Vi er i konstant udvikling, og vi ønsker at støtte ambitiøse kokke, der drømmer om at lave lækker og velsmagende mad. Vores pop-up-koncept giver passionerede madentusiaster muligheden for at føre kokke-drømmen ud i livet med egen madbod i en begrænset periode. Vi bestræber os på altid at give jer nye smagsoplevelser, så Arkaden aldrig bliver ensformigt.

SIDDEOMRÅDER

I Arkaden er vores topprioritet at give Jer en fantastisk oplevelse. Derfor har vi udvidet og renoveret vores siddeområder.

Tag dine børn med og nyd vores nyindrettede børnehjørne. Eller tag vennerne med til Savannen; vores afrikanskinspireret siddeområde med plads til op til 60 mennesker. Eller ryk ned i vores mindre loungeområder, Paris og London, hvor der er plads til ca. seks personer i hver; her kan ørene også få lidt ro fra den streetfood-summen, der er ude ved madboderne. Du har også mulighed for at afholde møder i vores mødelokale med plads til ca. 8 personer.

Leder du efter et sted at holde julefrokost? Eller vil du gerne holde en stor nytårsfest, fødselsdag eller noget helt tredje? Kontakt os for mere info vedrørende muligheder for booking af vores forskellige skønne områder på: nadia@arkadenodense.dk

Vi glæder os til at se dig!

/Team Arkaden