fbpx
ARKADEN STREET FOOD
Vestergade 68
5000 Odense C
40 12 29 79
info@arkadenodense.dk
Instagram Feed
Search
 

Carl’s Corner Sportsbar

Bar

Carl’s Corner Sportsbar

Carl’s Corner – Din sports lounge

Vi er vilde med sport, sport og sport på Carl’s Corner. Om det er en god traditionspræget gang engelsk fodbold om lørdagen, dansk ishockey, superliga, håndbold, de store cykelklassikere, NFL eller E-sport så er vi på.

 

Men vi vil også gerne have at DU er på. Derfor vil vi gerne gøre alt for at Carl’s Corner også bliver DIT sted – så har du specielle ønske så kom med dem. Vi reservere gerne én skærm til dig og dine venner, hvis der er en helt speciel kamp eller et event du gerne vil se. 

 

Vi har nogle traditioner vi gerne vil holde i hævd. Vi viser superliga i weekenden. Om lørdagen viser vi Premier League og søndag viser vi NFL. Derudover viser vi alle cykelklassikerne i løbet af foråret samt de 3 grand tours. I hverdagene forsøger vi at vise en god blanding af de danske ligaer i alle slags sportsgrene. 

 

Hvilke traditioner vil du gerne have indført? Er det live dart, hvor man kommer og får store fadøl, god mad og kan sidde og vifte med 180 skiltet? Er det E-sport fra de store turneringer? Hjælp os med at skabe de gode traditioner og oplevelser for DIG!

 

Vi har alt hvad hjertet begærer af drikkevarer på både fad og flaske. Hos os finder du et bredt udvalg af velsmagende øl, gode cocktails og lækre snacks. Da vi ligger i Arkaden Food Hall så har du alle muligheder for at få god mad mens du ser, det sport du brænder for. Hos Carl’s Corner må du nemlig medbringe maden fra alle de lækre boder i Arkaden Food Hall.

 

Så tag dine venner, holdkammerater, kollegaer, familie eller bekendte under armen og kom op på Carl’s Corner og nyd din mad fra Arkaden Food Hall, imens vi sørger for drikkevarerne til – og snacks efterfølgende.

Date:

17. september 2020

Tags:

Sportsbar